Hallo allemaal,

Mijn naam is Hinke Wierda, Ik ben woonachtig in Joure en getrouwd met Johan, samen hebben wij 2 zonen, Robin en Leroy.

In het bezit van het Cios dilpoma en na 7 jaar lesgeefervaring in het verenigingsleven ben ik in 1992 mijn eigen sport en lifestyle centrum gestart onder de naam `Keep Fit`.

De ontwikkelingen in de aerobic en fitness wereld gaan enorm snel, en de vraag naar duidelijke individuele adviezen in voeding, bewegen en lifestyle is enorm groot. Om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen heb ik in de loop van de jaren verschillende opleidingen en bijscholingen gevolg oa, Personal Trainer van Fit Vak, Perfect Pilates van Fysio Physics, Voeding en bewegen van Fysio Physics, vele step en aerobic cursussen.

In ons sport en lifestyle centrum, ben ik naast het coachen van het personeel zelf ook actief werkzaam als groepsinstructrice, fitnessinstructrice en als Personal Trainer.

Om meer ondersteuning te kunnen geven aan onze klanten ben ik mij steeds meer gaan richten op voeding. Inmiddels ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, mijn specialisaties zijn, sport en voeding, overgang en voeding en coaching bij emotie eten.

Om succesvol te blijven coachen en een grotere groep mensen te kunnen helpen/ondersteunen,, ben ik bezig met de opleiding Life coach. Deze opleiding leert mij de nieuwste methodes en inzichten om te coachen op het gebied van stress en mentale kracht.

Daarnaast ben ik inzetbaar bij bedrijven, voor meer vitaliteit op de werkvloer. Het doel is d.m.v. gezondheidstesten het personeel n.a.v. de resultaten te coachen op het gebied van voeding, leefstijl en beweging. Met als resultaat fit personeel met een laag ziekteverzuim en een hoog energie level.

Door mijn positieve en enthousiaste manier van lesgeven aangevuld met mij werkervaring en opleidingen hoop ik elke keer weer de juiste sfeer te creëren voor een ontspannen maar zeker ook fanatieke les. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mensen te begeleiden op het gebied van voeding, beweging, lifestyle en mentale veerkracht op hun weg naar een gezonde en fitte toekomst.

Sportieve groeten van Hinke Wierda