Jeugdfitness

JEUGDFITNESS JONGENS 12-15 JAAR

Een cardio- en fitness uur voor jongens van 12-15 jaar. Tijdens deze training word je wegwijs gemaakt in de wereld van fitness en cardio. Je krijgt uitgebreide uitleg over de cardiotoestellen (loopband, roeimachine, crosstrainer, stepper en hometrainer). Op al deze toestellen kun je op een hele leuke manier je conditie verbeteren en onderhouden. Na de conditietraining op de cardiotoestellen ga je de fitness in, waar je je spieren sterker maakt met behulp van de fitnesstoestellen.

Om het lichaam op een veelzijdige manier te trainen wordt er een krachtcircuit uitgezet in de aerobiczaal, waar je op een zeer afwisselende manier je hele lichaam kunt trainen met behulp van: battle rope, kettlebells, trx, bokszak enz. Het kan ook zomaar zo zijn dat de hele groep naar buiten gaat en er een buitentraining wordt gegeven. Kortom een super gave lessen voor onze jeugd.

Er wordt altijd onder begeleiding getraind, want vooral op deze leeftijd is een stukje extra begeleiding geen overbodige luxe. Jonge lichamen zijn namelijk nog in de groei, dus een goed gedoseerde krachttraining is erg belangrijk.

Voor wie?

  • Jongens van 12-15 jaar
  • Voor iedereen die goed onder begeleiding wil trainen
  • Voor iedereen die graag wat meer power wil hebben