Over ons

Sport en Lifestyle Keep Fit opende haar deuren op 9 maart 1992 onder leiding van Hinke Wierda. Zij is in het bezit van het CIOS diploma en had toen zeven jaar ervaring in het geven van sportlessen. Inmiddels heeft ze al veel meer ervaring opgedaan in haar eigen fitnessschool. Ze is coach en adviseur. Samen met de andere instructeurs verzorgt ze allerlei groepslessen. Dat doen ze om elke sporter in zijn missie te ondersteunen: een gezonde en vitale levensstijl ontwikkelen.

Kwaliteit

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen wij voor constante bijscholing van het hele team. Daarnaast werken wij samen met plaatselijke fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Zo kunnen wij ook mensen met lichamelijke klachten begeleiden in de sportwereld.

Iedereen moet kunnen profiteren van de totaalbeleving die wij aanbieden. Daarom hebben wij ook meerdere fitnessinstructeurs in dienst, ieder met een eigen specialisme. Daardoor hebben wij veel inhoudelijke en specifieke kennis in huis, waardoor wij iedereen evenveel aandacht en persoonlijke begeleiding kunnen bieden. En dat is wat wij precies willen: dat klanten die persoonlijke benadering voelen.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Harrie
Hallo, mijn naam is Harrie
Al meer dan 20 jaar ga ik elke maandagavond sporten bij Keep Fit.
Dat ik al zolang bij Hinke sport komt door de gevarieerde Lessen.
Toen ik begon volgde ik de les combat aerobics (tai bo ) gegeven door Hinke zelf.
Nu volg ik al weer een paar jaar de les fitt strength gegeven door Jesse.
Omdat je zelf kunt bepalen hoe zwaar je traint is dit geschikt voor jong en oud .
Kortom een hele leuke sportschool met hele enthousiaste trainers en voor ieder wat wils .
Fenna
30 jaar
“Sporten bij Keepfit in Joure is kleinschalig, persoonlijk en het aanbod is zeer divers. Doordat ik via een app zelf kan kiezen welke les ik wil volgen, kan ik sporten op het moment waarop het mij uitkomt. Ga zo door! Ik ben blij met jullie.”
Rita Melein
Tijdens de eerste weken van de COVID-crisis had ik allemaal goede voornemen… afvallen door meer te bewegen en ook beter te eten. Beide lukte me niet zelf. De kilo’tjes kwamen er juist aan. Dat werkt lekker demotiverend! Na het zien van een foto op Facebook, dacht ik: morgen meld ik me voor professionele hulp. Dat deed ik bij Hynke van KeepFit. Ook besloot ik om toch een abonnement af te sluiten voor structureel sporten. Door een echt goede begeleiding, heldere apps voor aan en afmelden van sportactiviteiten, ben ik nu bijna op mijn gewenste gewicht en sport ik met veel plezier en afwisseling op tijden die mij drukke schema goed past. Ik ga zo door. Als ik mijn doel heb bereikt, heb ik al een nieuw doel. Ik voel me fitter en, belangrijkste, mijn broeken passen allemaal weer goed! Ik ben trots, maar ook erg blij met KeepFit. Super bedankt!