Over Keep Fit in Joure

Keep Fit helpt leden sinds 1992 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis Dagpas. Wil je liever eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Keep Fit in Joure is jouw persoonlijke coach

arrow-down

Waarom ons

Waarom ons
Toonaangevend in groepslessen
Toonaangevend in groepslessen

Bij Keep Fit hebben we een groot aanbod aan groepslessen voor jong en oud. Of je nu wilt afvallen, ontspannen of conditie opbouwen; wij hebben het!

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Sporten doet iedereen in zijn eigen tempo. Als de groepslessen te zwaar voor je zijn of je wilt werken aan persoonlijke doelen, kunnen wij jou helpen met jouw trainingsschema op maat

Deskundig advies
Deskundig advies

Of je nu een superconditie wil opbouwen of stressvrij wil worden, verantwoord wilt afvallen of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om je zo effectief mogelijk te helpen

Buiten sporten
Buiten sporten

Iedere sporter heeft zijn eigen doel iedereen heeft een persoonlijk niveau. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen op zijn of haar niveau fitness kan beoefenen. Onze leiding is altijd aanwezig en helpt je graag met jouw doelen.

Ons team

Kim
Kim

Sportinstructrice

Jesse
Jesse

Sportinstructreur

Leroy
Leroy

Sportinstructreur

Jantina
Jantina

Sportinstructrice

Hinke
Hinke

Oprichter

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Martijn

Sporten bij Keep Fit is echt top! Je sport effectief, je hebt altijd een sportbuddy en je sport lekker buiten op het terrein van Iepenloft Fitness Daarnaast begeleid Hinke mij met voedingsadvies om af te vallen. Ik vind deze begeleiding super! Echt een aanrader.

Martijn

Nolanda

Sporten bij Keep Fit geeft mij energie. Actief zijn met humor tussendoor. Dit zorgt dat je gaat met een smile.

Nolanda

Pjirkje

Het is een feestje om te mogen sporten bij Keep Fit! De sfeer is altijd heel gemoedelijk, de lessen zijn elke keer weer uitdagend en de trainers zijn super enthousiast.

Pjirkje

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Over Keep Fit in Joure

Keep Fit helpt leden sinds 1992 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis dagpas. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Keep Fit in Joure is jouw coach. Start nu en maak kennis met een Gratis Dagpas of doe de Lidmaatschapstest.

Maak kennis met Keep Fit

Maak kennis met Keep Fit