Zwanger en FIT(ness)

“Fit de zwangerschap door en goed voorbereid de bevalling in”

De opzet van Zwanger en Fit (ness) is om i.s.m. oefentherapeuten Cesar Joure en KraamZus goed en verantwoord te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat het lichaam in conditie blijft. Je uithoudingsvermogen, houding en spieren worden in een aangepast trainingsprogramma getraind in de cardio,- circuitfitness zaal onder professionele begeleiding. Natuurlijk is het ook leuk om deze super mooie periode van je leven te delen met andere toekomstige moeders.

BEVALLEN

Om een compleet programma te bieden aan zwangere vrouwen wordt tijdens de fitness uren informatie en training gegeven over onderwerpen als ontspanning, houding tijdens de zwangerschap, ademhaling en (pers-) houding tijdens de bevalling. Deze lessen worden maandelijks verzorgd door de oefentherapeut Cesar Joure Ineke Kiers.

BORSTVOEDING

We zien borstvoeding als de beste start, borstvoeding bevat alle voedings, -en afweerstoffen die een baby nodig heeft. KraamZus geeft toekomstige moeders uitgebreide voorlichting over borstvoeding.

GEZONDE VOEDING

Om het programma-aanbod compleet te maken, geeft gewichtsconsulente Hinke Wierda adviezen betreffende de voeding tijdens en na de zwangerschap.

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je instappen in het Zwanger en Fit (ness) uur. Je kunt blijven trainen totdat je gaat bevallen.

BODY FIT

Terug in vorm met: Body Fit Na ongeveer 4-12 weken na de bevalling keer je weer terug voor de lessen Body Fit. Tijdens deze eerste training zijn de oefentherapeuten Cesar Joure ook weer aanwezig voor specifieke oefeningen. Daarnaast worden de trainingen weer rustig opgebouwd totdat je weer fit genoeg bent om over te stappen naar andere trainingsuren/sporten.