Wat zijn de tarieven van Keep Fit?

Wat zijn de tarieven van Keep Fit?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij Keep Fit krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €12,50 tot €45 voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op ‘Volgende stap’

Wat onze leden zeggen

Martijn

Sporten bij Keep Fit is echt top! Je sport effectief, je hebt altijd een sportbuddy en je sport lekker buiten op het terrein van Iepenloft Fitness Daarnaast begeleid Hinke mij met voedingsadvies om af te vallen. Ik vind deze begeleiding super! Echt een aanrader.

Martijn

Nolanda

Sporten bij Keep Fit geeft mij energie. Actief zijn met humor tussendoor. Dit zorgt dat je gaat met een smile.

Nolanda

Pjirkje

Het is een feestje om te mogen sporten bij Keep Fit! De sfeer is altijd heel gemoedelijk, de lessen zijn elke keer weer uitdagend en de trainers zijn super enthousiast.

Pjirkje

left-arrow
right-arrow

Waarom Keep Fit?

Toonaangevend in groepslessen
Toonaangevend in groepslessen

Bij Keep Fit hebben we een groot aanbod aan groepslessen voor jong en oud. Of je nu wilt afvallen, ontspannen of conditie opbouwen; wij hebben het!

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Sporten doet iedereen in zijn eigen tempo. Als de groepslessen te zwaar voor je zijn of je wilt werken aan persoonlijke doelen, kunnen wij jou helpen met jouw trainingsschema op maat

Buiten sporten
Buiten sporten

Iedere sporter heeft zijn eigen doel iedereen heeft een persoonlijk niveau. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen op zijn of haar niveau fitness kan beoefenen. Onze leiding is altijd aanwezig en helpt je graag met jouw doelen.

Deskundig advies
Deskundig advies

Of je nu een superconditie wil opbouwen of stressvrij wil worden, verantwoord wilt afvallen of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om je zo effectief mogelijk te helpen

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Keep Fit

Lidmaatschapstest
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Keep Fit en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Keep Fit lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontdek in 1 minuut welk programma er bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk programma er bij jou past