Het aanbod van Keep Fit

Het aanbod van Keep Fit

Ontdek het veelzijdige Binnensporten, buitensporten en groepsles aanbod van Keep Fit in Joure

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Groepslessen
Groepslessen

Wij bieden diverse groepslessen aan, zo is er voor ieder wat wils. Van Aerobics tot Latin moves en van Pilates tot Step training.

Binnen Fitness
Binnen Fitness

Daag je lichaam uit en bouw je kracht op in de fitnesszaal van onze sportschool. Van de ultieme krachttraining tot functionele fitness-oefeningen, bij ons train je je helemaal fit.

Buiten Fitness
Buiten Fitness

Nu ook Outdoor Fitness onder begeleiding! Er is keuze uit groepslessen zoals: Pilates, Build your Body, Cycle Beat en nog veel meer. Je kunt ook bij ons terecht voor de normale outdoor fitness met gewichten, van TRX tot een full-body workout, bij Keep Fit is het allemaal mogelijk.

Lifestyle Coaching
Lifestyle Coaching

Laat je verrassen welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen jouw mentale veerkracht. Verhelderende gesprekken met als doel inzichten krijgen en oplossingen vinden.

Meer
Step training
Step training

Bij step training maak je gebruik van kleine verhogingen. Je stapt dus bij elke beweging op deze verhogingen en verbrandt daarmee veel calorieën.

Cycle Beat
Cycle Beat

Fietsen verbeterd in no-time je conditie en het bevorderd ook nog een je bloedsomloop en spierkracht. Met onze nieuwe outdoor Cycle Beat groepsles lijkt het spinning maar dan lekker in de buitenlucht.

Pilates
Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij de focus ligt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling, lichaam en geest. Het is een workout waarbij je vooral de ‘core’ spieren versterkt.

Jeugdfitness en Streetdance
Jeugdfitness en Streetdance

Een cardio- en fitness uur voor jongens van 12-15 jaar. Tijdens deze training word je wegwijs gemaakt in de wereld van fitness en cardio. Naast Fitness voor jongens bieden wij ook streetdance aan voor meisjes.

Kids Swing
Kids Swing

Drie kwartier lekker swingen op speciale muziek voor kids. Het niveau van de lessen wordt aan gepast aan de leeftijd van de kinderen. (5-7. 8-9, 10-11 jr)

Ontdek wat onze leden zeggen

Martijn

Sporten bij Keep Fit is echt top! Je sport effectief, je hebt altijd een sportbuddy en je sport lekker buiten op het terrein van Iepenloft Fitness Daarnaast begeleid Hinke mij met voedingsadvies om af te vallen. Ik vind deze begeleiding super! Echt een aanrader.

Martijn

Nolanda

Sporten bij Keep Fit geeft mij energie. Actief zijn met humor tussendoor. Dit zorgt dat je gaat met een smile.

Nolanda

Pjirkje

Het is een feestje om te mogen sporten bij Keep Fit! De sfeer is altijd heel gemoedelijk, de lessen zijn elke keer weer uitdagend en de trainers zijn super enthousiast.

Pjirkje

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Binnen tot Buitensport bij Keep Fit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 30 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Joure. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Binnensporten, Buitensporten en diverse groepslessen. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Keep Fit

Maak kennis met Keep Fit